Brakes

Discussion about the Android version of Touch Pilot One

Brakes

Postby nunyabiz » Fri May 04, 2012 8:50 am

Cant seem to get the brakes working, the parking brakes set fine, but the differential and the Both button seem to not work. They map fine in the sim, but have no effect on the runway.
nunyabiz
 
Posts: 6
Joined: Thu May 03, 2012 6:44 pm

Re: Brakes

Postby admin » Fri May 04, 2012 9:08 am

thanks for finding another thing i forgot to mention! set the repeat slider to high for brakes in fsx, as shown in this screenshot.
Attachments
fsx_brakes.png
fsx_brakes.png (22.25 KiB) Viewed 42195 times
admin
Site Admin
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 04, 2012 3:22 pm

Re: Brakes

Postby nunyabiz » Fri May 04, 2012 9:15 am

Tried that and its still not working.. It weird that it recognized the input from Touchpilot when programming the button, but not in the airplane....
nunyabiz
 
Posts: 6
Joined: Thu May 03, 2012 6:44 pm

Re: Brakes

Postby nunyabiz » Fri May 04, 2012 9:27 am

Ok, just tried another plane and it works fine, just an issue with carenado PA46.

Edit: It seems that if i reslect the aircraft it works. I think this is a FSX issue.
nunyabiz
 
Posts: 6
Joined: Thu May 03, 2012 6:44 pm

Re: Brakes

Postby admin » Fri May 04, 2012 9:57 am

nunyabiz wrote:Ok, just tried another plane and it works fine, just an issue with carenado PA46.

Edit: It seems that if i reslect the aircraft it works. I think this is a FSX issue.


ok, thanks. good info.
admin
Site Admin
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 04, 2012 3:22 pm


Return to Touch Pilot One for Android

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest