TP Server <>iPad, no joy

Discussion related to the server app that runs on your PC.

TP Server <>iPad, no joy

Postby FelixFFDS » Mon Jun 18, 2012 7:02 pm

I've followed the instructions... clean install.

Latest TP server installed, then the iPad app (latest e-mail received indicates TP 0.1.3 (4) installed on the iPad2.

Touch Pilot Server 0.1.6.0
Server started on port 42000
Ping received from 192.168.1.133

Following the web page instructions, I opened the server, then opened the app on the iPad, and as you can see, I do get the ping from the iPad, and the Ipad shows briefly (in the upper left corner) that the connection exists

However, when going to test the connection, no inputs from the iPad are recorded, nothing....


Immediate update..... I use malabytes anti-malware, and decided, on a whim, to disable "website blocking" .... gee, all of a sudden I have inputs!

So I'm finally dealing with this... starting off easy - in FS2004....

Very rough first impression - I like it. For an old geezer like me, having my personal "instrument" panel means I don't have to straing my eyesight glancing at complicated panels and I can get to the enjoyment of the sim - faster.

Felix/FFDS
FelixFFDS
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 12, 2012 6:51 pm

Re: TP Server <>iPad, no joy

Postby Ben » Tue Jun 19, 2012 8:00 am

thanks for the report, felix! glad to hear you got it working. i will put a note about antivirus programs in the installation instructions. another user had the same problem.
---------------------
Ben @ Touch Pilot
Ben
 
Posts: 63
Joined: Wed Apr 04, 2012 4:47 pm


Return to Touch Pilot Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest